Zipline Zweden is een unieke ervaring in Småland

Little Rock Lake Zipline Zweden is het langste kabelbaan/Zipline avontuur in Europa. Het is de langste zipline van Europa met een lengte van 4km. En is een uitstekende manier om het bos de meren en dieren in het wild van Zweden te ervaren. Ook kunt u de Observatie toren bezoeken. Hier geniet u van 1 van de mooiste uitzichten van Zweden vanuit de verbazingwekkende uitkijktoren. Vanaf een hoogte van twintig meter heeft u een weids uitzicht en zie je kilometers lang het mooiste bos en landschap van Zweden in een 360 graden panoramisch uitzicht.

Voordat u op de zipline gaat rijden, zijn er een paar dingen die u moet overwegen zoals Leeftijd en uw lichaamsgewicht. De minimumleeftijd is 5 jaar. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen tandemritten maken met een van onze gidsen. Minimaal gewicht 35 kg Maximaal gewicht 125 kg (inclusief tandemrit met kinderen)

  • De toren

Je hoeft geen atleet te zijn om te zippen.

Zolang je fysiek en mentaal fit bent, kun je gaan zippen. Als je een wandeling aan kan en vervolgens twee meter op een ladder klimt, kun je er een ritje in maken. Mocht u een handicap hebben, dan bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen. We zullen altijd proberen zoveel mogelijk mensen te helpen deel te nemen aan ons zip avontuur. We raden zwangere vrouwen niet aan om te zippen. Raadpleeg een medische expert voordat u een van onze zipline-avonturen kiest. De Zipline Zweden is het hele jaar geopend voor reserveringen. We adviseren altijd om te boeken.

Voor wat te eten en drinken bezoekt u het restaurant Fine Forest. Eet in het restaurant of neem u eigen picknickmand mee naar een van onze openbare grillruimtes. Ook voor grote groepen en clubs kunnen er verschillende activiteiten georganiseerd worden. U kunt ook gewoon heerlijk uitrusten bij ons. Genieten op het Wildernis dek met ontspanning Sauna, speciaal ontworpen bubbelbad, dubbele cabine, veldstation en meer.

Little Rock Lake bevindt zich op 1,5 uur vanaf Jankoping en op 47 min vanaf vaxjo. Little Rock Lake Bränderydsvägen Sawcreek Crownpark 360 72 Klavreström.