Jet-Sleddogs sledehonden tocht Zweden.

Sledehonden tocht Zweden in de bossen en bergen van Jämtland in kleine groepen van 1-3 deelnemers. Op de tour voert u uw eigen hondenslee door de ongerepte sneeuw wildheid. Getrokken door 4-6 zeer ervaren Husky's. Voor onze husky tours heb je geen honden slee ervaring nodig. Onze goed opgeleide honden werken voor u. U ervaart het plezier om te werken met de vriendelijke husky's. Zij zijn uw betrouwbare partner tijdens de tocht met de hondenslee. De husky's trekken u op de slee naar hoogland valleien en eenzame bossen door de sneeuw. Sledehonden Zweden tochten gaan verder dan de beschaving waardoor u 1 met de natuur ervaart.

Iedereen is welkom.

Zelfs tochten voor mensen met een lichamelijke beperking kunnen georganiseerd worden door het team. Door een klein groepje mee te nemen is de verzorging tijden een Sledehonden tocht Zweden dan optimaal. U maakt de verschillende activiteiten mee tijdens de sledetocht. Wat dacht u van het ijsvissen en het grillen. Maar ook moet er hout worden gezaag voor het vuur. Het complete team wordt met alle krachten voor u ingezet. Er zijn veel mogelijkheden om te doen voor meer informatie kunt u Jet een bericht sturen of naar de website jet-sleddogs gaan.

Overnachting Botelnaset hut.


Een hut voor 4/6 personen vers water uit de rivier. U kan koken op een houtfornuis en de verlichting is op gas. Deze hut is het gehele jaar te huur. De hut is gelegen nabij Botelnaset Zweden. Midden in een natuur gebied in alle rust.

Overnachting Buan Hut.


U kunt op verzoek ook huren in de zomer de "buan" hut. Die door ons tijdens de winter wordt gebruikt als overnachting tijdens de tochten! Bij het privémeer kunt u o.a forel vissen. Die zeker goed gegrild heerlijk smaken op een open vuur. U kunt bessen plukken, wandelen, kanoën, fietsen, Maar ook gewoon genieten van de stilte en de unieke natuur.
De cabine Buan is ongeveer 15 kilometer verwijderd van de husky farm. Water uit de privé put en brandhout is beschikbaar. Winkelen tijdens de reis in Östersund of in de kleine hoekwinkel in Rötviken.

Overnachting Hunters hut.


Nabij het plaatsje Häggsjövik vindt u de Hunters hut. Met stromend water en elektriciteit perfect voor de familie die de omgeving en de rust willen ervaren. Vissen en wandelen in een adembenemende omgeving midden in de Zweedse natuur.

bed en breakfast.

In de zomermaanden bieden wij ook bed en breakfast. Kom heerlijk ontstressen bij ons op zoek naar vrede en harmonie. En wilt u gewoon genieten van de prachtige natuur en adembenemende landschappen van Zweden. Kom dan eens op de boerderij kijken. Als u van plan bent om een paar dagen bij ons te blijven, kunt u een kano huren, vissen, bessen of paddenstoelen plukken, foto's maken van het Zweedse landschap, mountainbiken of een wandeltocht maken. Als u geïnteresseerd bent in jagen, kunt u vogels- of elanden jagen meemaken.

Stuur een bericht met uw wensen naar jet-sleddogs en start het avontuur in Zweden. Bekijk ook de foto's voor een betere impressie van de mogelijkheden. Voor een accommodatie in de omgeving van de husky boerderij kunt u ook zoeken bij de vakantiehuizen in Zweden.